(video) Djali u kërkon 200 femrave seks - shihni çfarë reagimesh mori 
Autori i këtij “projekti”, para një viti u kërkoi seks femrave që takonte rastësisht në Amerikë.

Ai shkruan se ka hasur në reagime të ndyshme të femrave në Europë dhe Amerikë. "Në përgjithësi thotë ai, europianet reaguan pozitivisht, në sensin që nuk u ofendonin, por e shihnin pyetjen time si diçka zbavitëse."

Për më tepër shijojeni këtë video të veçantë.
(video) Djali u kërkon 200 femrave seks - shihni çfarë reagimesh mori (video) Djali u kërkon 200 femrave seks - shihni çfarë reagimesh mori Reviewed by Oculus News on 8/06/2014 08:04:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.