Kriza Greke: Prostitucioni Rritet me 1500%

The write to be shown on the left side The write to be shown on the right side
Prostitucioni në Greqi rritet me 1500 %

Fenomeni i prostitucionit në Greqi është rritur ndjeshëm për shkak të krizës ekonomike. Një studim i fundit i konkluduar njëherësh nga i Departamentit Krimilologjik në Universitetit Panteon dhe nga Qendra Kombëtare për Kërkime (NCSR), që prostitucioni është rritur me 1500 për qind.


Vajza të reja të papuna ndjekin rrugën e prostitucionit, ndërsa numri i trafikimit të qenieve njerëzore po rritet gradualisht.


Në rrugët e qendrës së Athinës, është mbushur përplot me studente që kërkojnë klientë në mënyrë që të paguajnë për studimet e tyre. Sipas këtyre vajzsave, numri i klientëve është i vogël, dhe si rezultat çmimet kanë rënë konsiderueshëm.


Ditët e sotme, çmimet në shumicën e shtëpive publike në Athinë nuk i kalon më shumë se 20 ose 300 euro, madje ka edhe nga ato shtëpi që veprojnë pa liçencë.

Sëmundjet seksualisht të transmetueshme që janë zhdukur që në shekullin e kaluar, si sifilisi, por shfaqen sërisht. - Oculus News
Previous Post Next Post