Rrëshen, vdesin 3 punëtorë të hidrocentralit të Qafë Mollës

vdesin-punëtorët në Rrëshen


 Dy punëtorë shqiptarë dhe një turk raportohet të kenë humbur jetën gjatë punimeve për ndërtimin e hidrocentralit të Qafë Mollës.

Nga të dhënat e para mësohet se shkak për vdekjen e tyre është bërë shembja e një tuneli në një prej galerive të kantierit.


Rrethanat e këtij aksidenti janë ende të paqarta, por siç ka konfirmuar një prej punëtorëve që ka mbetur i plagosur viktimat janë Pjetër Dota, Ndue Legisi dhe një shtetas turk, emri i të cilit nuk është bërë publik.- Oculus News
Previous Post Next Post