Risia në burgjet shqiptarë: i burgosuri jep provimin nga burgu on-line

as.jpg
Kjo risi është bërë e mundur nga Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve në kooperim me konsullatën italiane në Tiranë.
Në foto Bardhi është ulur në provimin e Histori-Gjeografisë, ndërsa nga ana tjetër e ekranit ndodhet juria.

Në fund të provimit, i burgosuri Bardhi mori 110 pikë - pikët maksimale.
Alban Bardhi ështu akuzuar për prodhim dhe shitje lëndësh narkotike, armëmbajtje pa leje dhe për trafik të qenieve njerëzore. Ai është dënuar në Itali me 27 vjet burg dhe përfundimisht i mbeten të kryejë edhe 13 vjet nga lirimi. Ai u ekstradua nga Roma në 26 qershor të vitit 2014.

Previous Post Next Post