Gati rikonstruksioni për stadiumin e Tiranës "Selman Stermasi"

as.jpg
Nje lajm interesant vjen per ekipin e Tiranes, konkretisht per piken e saj me te dobet prej kohesh, stadiumin "Selman Stermasi". Mesohet se me daten 12 tetor do te mblidhet keshilli bashkiak qe do te miratoje projektin dhe celjen e nje fondi prej 1 milione eurosh per rikonstruksionin e stadiumit te Tiranes “Selman Stermasi”.Kjo gje do te jete nje ndihme e jashtezakonshme per ekipin 24-here kampion, por dhe per tifozet dhe qytetaret pasi stadiumi aktualisht eshte ne gjendje te mjerueshme.
Previous Post Next Post