Corinna shet avionin privat të Schumacher-it

aa.jpg
Corinna Schumacher  ka vendosur që të shesë avioninprivat të familjes, një Falcon 2000EX, me kapacitet tetë pasagjerë dhe me një shpejtësi prej 920 kilometrash në orë për 20 milionë euro.
Michael e kishte blerë këtë avion 25 milionë euro. Piloti i Formula 1 udhëtonte deri në 400 orë në vit me këtë avion në mbarë botën. Madje edhe kur ishte pushim në vitet 2007- 2009, ai e përdorte avionin për pushime familjare. Pas aksidentit të rëndë të Michael Schumacher, ende shumë tifozë nuk dinë asgjë të saktë për shëndetin e tij.
Corinna shet avionin privat të Schumacher-it  Corinna shet avionin privat të Schumacher-it Reviewed by Oculus News on 7/26/2014 10:47:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.