Bie në tension dhe vdes 29 vjeçari në Gramsh

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur ditën e diel në fshatin Kukur rreht 35 km të qytetit të Gramshit, ku një 29 vjeçar ka rënë në kontakt me rrymën eletrike.

Mariglen Shuli, ka qenë duke vaditur tokën kur 2 tela të tensionit të mesëm janë shkëputur nga shtylla dhe kanë rënë mbi vendin ku po punonte 29 vjeçari.
Edhe pse banorët e fshatit i erdhën ndihmë, përsëri ka qenë e pamundur shpëtimi i jetës së 29 vjeçarit sepse nuk kishte mundësuar ndërprerjen e energjisë elektrike.- Oculus News
Bie në tension dhe vdes 29 vjeçari në Gramsh Bie në tension dhe vdes 29 vjeçari në Gramsh Reviewed by Tiranasoculus on 7/28/2014 10:03:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.