Studimi: format e gjinjve tregojnë aktivitetin seksual të femrave

Me ndihmën e parashikimit sternomantik të formave të gjinjve, mund të zbulohet se çfarë qasje kanë ndaj seksit femrat e ndryshme.

Sipas studimeve të psikologëve amerikanë, femrat me gjinj të mëdhenj dhe të rrumbullakët, priren drejt aventurave dhe zbavitjes, por nuk janë aq të hapura kur bëhet fjalë për seks.

Femrat, gjinjtë e të cilave kanë formën e limonit, parapëlqejnë flirtet, janë spontane dhe vetëkritike.

Femrat me gjinj në formë ananasi, janë tepër inteligjente, me potencial të madh për avancim në karrierë, por edhe shumë romantike.

Femrat me gjinj në formë të dardhës, rankohen si më seksi nga të tjerat. Janë argëtuese, spontane dhe nuk mund ta imagjinojnë jetën e tyre pa seks të përditshëm. Interesant këtu është edhe fakti se këto femra janë edhe tepër religjioze.

Femrat me gjinj në formën e portokallit janë të vetëpërmbajtura. Këto femra kanë vetëbesim dhe i dinë qëllimet e veta, mirëpo seksi u intereson pak. Janë më shumë të interesuara për shoqëri dhe biseda.

Femrat me gjinj të vegjël, në formën e qershisë, janë argëtuese dhe shumë emocionale. Janë partnere të përsosura, si për jetën e përditshme edhe për rutinën jetësore, po ashtu edhe për relaksim joshës dhe të paparashikuar. Frymën e tyre aventuriere e aplikojnë edhe në bërjen dashuri.
Previous Post Next Post