Gjirokastër, ndalohen 16 klandestinë dhe i dorëzohen palës greke


sd.JPG

Në sajë të një operacioni të zhvilluar nga Sektori Kundër Trafiqeve te Paligjshme ne Drejtorinë e Policisë se Qarkut Gjirokastër ne bashkëpunim me Policinë Rrugore te Komisariatit te Policisë Gjirokastër u bë i mundur kapja e 16 klandestinë.  
Operacioni u zhvillua ne afërsi te fshatit Bulo te rrethit Gjirokastër dhe si rezultat i operacionit u bllokuan 16 klandestine nga Siria te cilët kishin hyre ilegalisht nga Greqia nëpërmjet kufirit jeshil me destinacion Malin e Zi.

Ne përfundim te veprimeve klandestinet i janë dorëzuar palës greke , pasi ishin te pajisur me leje qëndrimi  dy mujore nga policia greke.
Gjirokastër, ndalohen 16 klandestinë dhe i dorëzohen palës greke Gjirokastër, ndalohen 16 klandestinë dhe i dorëzohen palës greke  Reviewed by Tiranasoculus on 5/06/2014 10:12:00 AM Rating: 5
loading...
Powered by Blogger.