Shenjat më Vetëmohuese të Horoskopit

Shenjat më Vetëmohuese të Horoskopit

"Të dashurosh pa nevojën e pritshmërive apo shpagimit; kështu duhet të dashurojmë." - Kris Xhemi.

Peshqit

Po, peshqit janë të parët kur vjen puna për vetëmohim. Do të orvaten për të ndihmuar të tjerët edhe me çmimin e sakrificave për veten. Fjala "jo" nuk ekziston në fjalorin e tyre. Kërkojini ndihmë, dhe Peshqit do ju ndihmojnë menjëherë. Mund të lëndohen me mijëra herë dhe nuk do mësojnë kurrë faktin e thjeshtë se duhet të kujdesen për veten. Nuk kanë nevojë për miratim apo shpërblim për ndihmën që i kanë dhënë dikujt. Thjeshtë ndihmojnë.

Gaforrja

Gaforrje e ndjeshme përpieqe gjithmonë të zgjidhë problemet e të tjerëve. Nuk do shpenzonin një çast për të menduar për mirëqenien e tyre. Për ta, të duash me vetëmohim është pjesë e identiteit të tyre. Deri këtu nuk ka gjë të keqe. Por duhet të kuptojnë se duhet të vendosin priritete e të kujdesen edhe për veten.

Bricjapi

Mund të mbështeteni plotësisht tek prakticiteti i Bricjapit. Duan të probojnë se ndihma është e ralizueshme. Janë të përgjegjshëm dhu nuk do të jepnin kurrë shpresa false, thjeshtë sepse duan të ndihmojnë të tjerët. Do të hartojnë një plan të detajuar në atë mënyrë që të tjerët të përfitojnë.

Peshorja

Peshorja është mbrojtësi i viktimave. Besojnë në drejtësi dhe do të bënin çdo gjë për të ndihmuar viktimat të rimarrin pozicionin e tyre. Të dashuruar pas komunikimit, Peshoret kanë frikë të bëhen pjesë e zhvënjimit të të tjerëve. Ndaj përpiqen gjithmonë të tejkalojnë limitet e tyre për të ndihmuar të tjerë. Do të lëviznin çdo gjë për të ndihmuar të tjerët.

Virgjëresha

Virgjëresha perfeksioniste është atje kur vjen puna për të ndihmuar familjen dhe të tjerët. E konsiderojnë si përgjegjësi morale zgjihdjen e problemeve të familjes. E shijojnë gjithashtu edhe reciprocitetin.

Ujori

Ujori mban botën e tij. Do të ndihmojnë nëse munden, edhe nëse s'munden. Kanë rreth të gjerë dhe do gjejnë gjithmonë dikë, për të ndihmuar dikë tjetër. Për një Ujor bota duhet të bëhet një vend më i mirë, ndaj do bënin më të mirën e tyre për të sjellë ndryshime pozitive. Mund të mbështeteni plotësisht tek ta./Oculus News
Previous Post Next Post