Doktori Gjinekolog filmonte organet gjenitale të grave, dëmshpërblehen me 190 milion dollarë The La Times raporton se spitali John Hopkins në Baltimore, SHBA, do të dëmshpërblejë me 190 milion dollarë disa gra, të cilave u janë regjistruar vizualisht organet gjenitale nga një gjinekolog në këtë qytet.

Në shkurt të vitit 2013, kolegët e Dr. Nikita's alarmuan spitalin për një mjet të çuditshëm që ky i fundit varte në qafë gjatë punës së përditshme me vajzat dhe gratë.

Dyshimet e tyre rezultuan të vërteta kur rojet e sigurisë inspektuan zyrën e doktorit dhe gjetën kamera që gjinekologu përdorte kur vizitonte gratë.

Doktori Gjinekolog filmonte organet gjenitale të grave, dëmshpërblehen me 190 milion dollarë

Më pak se dy javë pasi policia e Baltimore nisi hetimin e çështjes, doktori vrau veten.

Ditën e hënë, pacientët dhe përfaqësuesit ligjorë të spitalit Johns Hopkins u dakordësuan që pacientët të përftonin një shumë prej 190 milion dollarësh për të mbyllur çështjen./Oculus News

Previous Post Next Post