Plaku i Vitit të Ri në jetën reale fut zarfat me para poshtë dyerve të shtëpive

Plaku i Vitit të Ri në jetën reale fut zarfat me para poshtë dyerve të shtëpive

 Një person bamirës vendosi të dhurojë sasira të konsiderueshme parashë për disa dhjetëra familje në Uest Midland, Angli.

Bamirësi misteriozë piketoi rreth 60 shtëpi në Valsall, të cilave u fuste poshtë dyerve nga një zarf që përmbante 50 paund britanik.

Banorët mbetën të habitur nga ky gjest i rrallë bamirësie.

"Nuk u ndjeja si në festë, pasi sapo kisha mbaruar punën dhe e dija që duhej të punosa sërish në ditën e Krishtlindjes, por ky gjest ma ndryshojë vërtetë humorin," thotë Kirsti Taper.

"Është një gjest i madh dhe jam e sigurtë që ky njeri ka ndihmuar shumë njerëz që të festojnë Krishtlindjen. Është plaku i vitit të ri në jetën e vërtetë. Kjo gjë vërtetë që të lartëson shpirtin, kur mendon se si një i huaj po dhuron kaq para kesh, kur kartmonedhat në këtë perjudhë zor se gjenden."

Mbi zarf shkruhej se "Jezusi të do."

Plaku i Vitit të Ri në jetën reale fut zarfat me para poshtë dyerve të shtëpive

"Dua t'i them se sa person i mrekullueshëm është." thotë Taper për "The Sun".

"Është gjë e mirë kur mendon se ekzistojnë njerëz që kujdesen për të tjerët."/Oculus News
Previous Post Next Post