Zgjedhjet i fitoi Partia Socialiste, thotë Rama?

Zgjedhjet i fitoi Partia Socialiste, thotë Rama?

 Një portal shqiptarë - Balkanweb - i cili ka akses dhe konsiderohet i afërt me politikën, pretendon se ka lexuar një mesazh që Edi Rama i ka dërguar deputetëve të PS-së, dhe e ka publikuar faqen e tij, ku në thelb nënkuptohet se PS ka fituar zgjedhjet e përgjithshme 2017.

Nuk dihet se sa i vërtetë është ky lajm, apo edhe nëse është e vërtetë që ky portal ka lexuar çfarë ka shkruar Rama, nuk dihen cilat janë mekanizmat e vlerësimit me të cilat kryeministri doli në këto kokluzione vetëm pak kohë përpara se zgjedhjet të përfundojnë zyrtarisht, gjithsesi në vijim po paraqesim mesazhim e plotë që kryeministri i ka dërguar deputetëve, sipas këtij portali:
/Oculus News
Previous Post Next Post