Video / Shumakeri Shqiptarë që triumfoi në garat me makina në GjermaniLirim Zendeli, shqiptari me vendbanim ne Gjermani triumfoi ne garen ADAC F4 me fitore bindese ne Oschersleben. Fitorja e pare vjen pas punes se palodhshme ne stervitje, pas çdo veshtiresie vjen edhe suksesi dhe keshtu e perfundon fundjaven me planin qe kishte planifikuar talenti premtues.


"Pasi qe ne prova kishim disa veshtiresi dhe ne dygaratpatem vendin (7-7-9),mbaroi fundjava me sukses. Falimenderit te gjithve per mbeshtetjen dhegjith motivimin,diçka e pa pershkruar! Ne Lausitzring vazhdon rrugetimi, tani duhet te koncentrohem per abiturimin. Faleminderit Familjes time qe çdohere gjendet aty ku jam une, qe une sot nuk do isha ketu pa ndihmen e tyre qe gjithmone me kane perkrahur qe une te jem me premtues ne kete Sport; Nuk eshte e lehte por me pune dhe vullnet talenti paguhet me sukses. Paraqitja ishte shum e bukur, kam shum pune per te bere qe te arij synimin timnë Formula 1, le te shofim me kohe gfar behet", ka deklaruar ai.
/Oculus News
Previous Post Next Post