Çelet konkursi ndërkombëtarë per te fituar nje fanelle te kombëtares falas

 New York, NY Prill 23, 2016–Team Albanians ne bashkpunim me AlbanFootball po realizojne nje "giveaway" per publikun shqiptar qe eshte pritur shume mire. 

Fansat e Kombetares Shqiptare tani kane mundesine per te fituar nje fanelle zyrtare, autentike—te njejten fanelle qe lojtaret do te veshin ne Euro 2016.

Rikujtojme se Team Albanians eshte organizata qe merret me promovimin e kultures dhe turizmit Shqiptar, si dhe lidhet me diasporen shqiptare ne bote.

Per te patur shancin per te fituar nje fanelle zyrtare, autentike fansat mund te vizitojne faqen teamalbanians.com/giveaway dhe te rregjistrohen. Cmimet do te shpallen ne 1 Qershor 2016.
Previous Post Next Post