14 Gënjeshtra që Shqiptarët i thonë vetes për t'mos u përballur me Realitetin

14 Gënjeshtra që Shqiptarët i thonë vetes për t'mos u përballur me Realitetin

1. Ushqimet me përbërës kimik janë provuar për sigurinë e tyre dhe mund të përdoren lirshëm.

2. Nëse ndodh ndonjë emergjencë kombëtare, qeveria do të kujdeset për mua.

3. Nuk ka rëndësi se nga vjen ushqimi që ha, derisa është i lirë.

4. Borxhi qeveritarë nuk ka rëndësi, sepse qeveria mund të prodhojë para sa të dojë dhe në çdo kohë.

5. Kjo është feja më e mirë (!), po t'i qëndorj besnik, do fitoj diçka.

6. Çfarëdo që mbështetet në shkencë, duhet të jetë e vërtetë. Shkenca asnjëherë nuk është falsifikuar nga shkencëtarë të korruptuar apo organizata.

7. Vota ime nuk do të thotë gjë, thjeshtë një votë më pak që nuk bën diferencën.

8. Rrezez e celularit dhe të "WiFi" nuk janë të dëmshme. Arsyeja që e dimë këtë është se kompanitë celulare kanë punësuar shkencëtarë që ta thonë një gjë të tillë.

9. Nëse gjithkush po e bën këtë gjë, kjo duhet të jetë gjëja e duhur. Mbi të gjitha, si ka mundësi që të gjithë ta kenë gabim?

10. Kanceri shkaktohet nga fati i keq (duhanpirja) dhe se nuk ka lidhje me ushqimin që ha dhe me ambjentin ku jetoj.

11. Asnjë politikan i rëndësishëm shqiptarë nuk do të burgoset ndonjëherë.

12. Paratë që kam në llogarinë time bankare janë të sigurta, pavarësisht se çfarë mund të ndodhë.

13. Jam i siguruar për shëndetin, po u sëmura do paguaj më pak.

14. Rruga e vjedhjes është më e mira, ajo siguron familjen time.
Previous Post Next Post