Shkarkohet piloti i martuar, ftoi Pornostaren t'i ulej në prehër ndërsa ngiste avionin

Shkarkohet piloti i martuar, ftoi Pornostaren t'i ulej në prehër ndërsa ngiste avionin

 Ministria e transportit të Kuvajtit ka urdhëruar shkarkimin e një piloti javën që kaloi, pasi ky i fundit kishte ftuar një pornostare që të ulej në gabinën e tij, ndërsa ishin duke fluturuar.

Kuvajt Airlines deklaroi se e ka shkarkuar nga detyra pilotin për shkak se qeveria e Kuvajtit ka pezulluar patentën e tij.

Chloe me mikeshën dhe stjuardezën në gabinën e pilotazhit

Sipas hetimeve, piloti, i cili nuk bëhet publik, ftoi në kabinën e tij pornostaren 24 vjeçare, Chloe Khan dhe mikeshën e saj, që të qëndronin në shoqërinë e tij nga Londra për në Nju Jork.

Piloti porositi shampanjë dhe u tha pornostareve që t'u ulnin në gabinën e pilotazhit.

Chloe tha se piloti i martuar donte që ta shihte lakuriq, dhe mburrej se kishte kryer marrëdhënje seksuale me të gjitha femrat që kishin fluturuar me avionin e tij.
Selfi i Chloe-s gjatë fluturimnit

Chloe tha se ajo dhe mikesha e saj ishin ulur në sektorin e biznes klas për rreth 30 minuta, kur një shërbyes në avion u tha atyre që të shkonin e të takonin pilotin.

Khan vajtin në gabinë dhe u prezantua me pilotin, Gjatë fluturimit, piloti tymosi rreth 40 cigare dhe ftoi Chloe-n të ulej në prehërin e tij ndërsa ngiste avionin.

Cloe theksoi se ishte e shqetësuar për sigurinë e saj dhe të pasagjerëve. Në një moment gjatë udhëtimit, piloti i tha Chloe-s që të zhvishej në mënyrë që ta shihte lakuriq, por pornostarja e refuzoi kërkesën e tij.

Kur Chloe arriti në Nju Jork, i shkruajti autoriteteve rreth përvojës së saj, si rezultat Ministria e Transportit ngriti një grup ekspertësh për të vërtetuar rrëfimin e saj. 
Previous Post Next Post