Mis Bota 2015 - Fiton Spanjollja Mireia Lalaguna Royo (Foto)


Mireia Lalaguna Royo, 23-vjeçarja nga Barcelona, fitoi eventin më të rëndësishëm global në aspektin e bukurisë, fitoi Miss Bota 2015. Evenimenti më i madh i bukurisë këtë vit u zhvillua në Sanya të Kinës.

Miss Spanja ishte fituesja e konkursit të famshëm. Sipas website të “Miss World”,ajo studion për farmaci dhe ka dëshirë të hapë një biznes. Mireia Lalaguna Royo luan në piano dhe kohën e lirë pëlqen ta kalojë duke vrapuar, lexuar apo edhe duke bërë ski në vargmalet e famshme Penine të Spanjës.


Mireia-Lalaguna-Rozo (1)Vendin e dytë e zuri vajza nga Rusia, të tretin Indonezia, të katërtin Libani dhe të pestin Xhamajka.


 Konkursi u shoqërua edhe me disa incidente të vogla. Miss Kanadaja u ndalua nga kolegia kineze për të folur në lidhje me abuzimin me të drejtat e njeriut. Ishte me të vërtetë një shou mjaft emocionues.


Previous Post Next Post