Gjen 100,000 Euro dhe ia Dorëzon Policisë - por mund t'i marrë sërish


Një kalimtarë i rastit gjen mbi 100 euro në lumin Danub në Vjenë, raportojnë mediat lokale,

Kalimtari i ka "peshkaur" dhe më pas i ka tharë kartmonedhat 500 dhe 1000 euroshe, siç e demonstrojnë edhe fotot e bëra nga vetë kalimtari, të cilat nuk bëhen publike për arsye sigurie, dhe ia dorëzojë të tëra stacionit më të afërt policorë që gjendet pranë lumit Danup. Ngjarja ndodhi javën që shkoi në kryeqytetin e Vjenës.

Gjen 100,000 Euro dhe ia Dorëzon Policisë - por mund t'i marrë sërish

Në një prononcim publik, policia vjeneze sqaroi se nuk bëhet fjalë për ndonjë grabitje, pasi deri në këto çaste nuk ka pasur denoncime në lidhje me këtë çështje.

Gjen 100,000 Euro dhe ia Dorëzon Policisë - por mund t'i marrë sërish

Nëse në polici nuk paraqitet pronari i shumës së konsiderueshme, ajo mund t’i kalojë personit që i gjetur dhe që u fut në thellësi të lumit për t’i nxjerrë ato.Parate Kartëmonedhat ishin në prerje të mëdha, 500 dhe 100 euroshe.
Previous Post Next Post