"Opeli" - sistem për shmangjen e aksidentit (Video)

 "Opeli" - sistem për shmangjen e aksidentit (Video)
Kompania “Opel” ka publikuar një video të prezantimit të sistemit të vet të ri të shmangies së aksidentit që në bazë të modelit Insignia. Bëhet fjalë për sistemin që është pjesë e projektit studiues UR:BAN, i cili bazohet në kamerën e avancuar dhe në sistemin radar, si dhe në sistemin e modifikuar të frenimit.

Kur ky sistem identifikon pengesën në rrugë, si fillim paralajmërohet shoferi me anë të një sinjali, dhe më pas, nëse është e nevojshme, sistemi fut elementë të tjerë në funksion për të shmangur aksidentit, përfshirë frenimin dhe drejtimin.
Previous Post Next Post