Prifti: Kam prova që deputetët e LSI kanë marrë para nga DIA

Prifti: Kam prova që deputetët e LSI kanë marrë para nga DIA
 Ish-­ministri i Ekonomisë dhe i Energjisë deri në vitin 2010, Dritan Prifti, pretendon se ka fakte se si deputetë të LSI­së kanë marrë para nga kompania DIA e Kastriot Ismailajt, e cila ishte caktuar nga CEZ-­i për të mbledhur borxhet e OSSHE-­së.

Prifti, në një intervistë për “Vizion Plus” thotë se këto para i kanë përdorur deputetët e LSI-së për fushatë elektorale të vitit 2011.

Prifti thotë se ka të gjitha transfertat bankare të DIA-s drejt individëve që sot janë deputetë të LSI-së.

"Nga llogaria e DIA-s kanë shkuar para drejtpërdrejt për personat që sot janë deputetë të LSI-së," thekson ndër të tjera ish anëtari i LSI-së.
Previous Post Next Post