Barak Obama kërkon që SHBA-të të presin 10,000 rrefugjatë sirianë

Barak Obama kërkon që SHBA-të të presin 10,000 rrefugjatë sirianë

Presidenti amerikan, Barack Obama urdhëroi qeverinë e tij të presë të paktën 10 mijë refugjatë sirianë për vitin që vjen, njoftoi sot Shtëpia e Bardhë.


“SHBA-ja ka pritur rreth 1 500 refugjatë për vitin fiskal që mbyllet në fund të shtatorit, dhe Obama i kërkoi ekipit të tij qeveritar të rrisë këtë shifër dhe të presë të paktën 10 mijë refugjatë gjatë vitit të ri fiskal”, deklaroi Josh Earnest, zëdhënësi i tij.
Previous Post Next Post