36-vjeçarja braktis në rrugë foshnjën e ngjizur me dashnorin që mos ta marrë vesh burri

36-vjeçarja  braktis në rrugë foshnjë me dashnorin  që mos ta marrë vesh burri
Leigh-Anne Varley
Një histori e rrallë dhe e çuditshme ka ndodhur në qytetin Durham të Britanisë së madhe.

Një grua që donte të mbante të fshehtë nga burri lidhjen me dashnorin, u arrestua nga policia britanike nën akuzën e braktisjes së fëmijës, thekson policia britanike.

36 -vjeçarja, Anne Varley, është dënuar përfundimisht me 14 vjet burg një vit pas arrestimit, pas një proçesi gjyqsorë që përcaktojë fajësinë e saj për neglizhencë me dashje për të braktisur fëmijën.

Sipas policisë, Varley e kishte mbajtur të fshehtë shtatzaninë prej burrit dhe dy fëmijëve të saj, derisa jnë ditë lindi në mënyrë të fshehur në bodrumin e shtëpisë.

Më pas e mbështollo foshnjën dhe e la në derën e një shtëpie me një shënim ku kërkonte që t'u kujdesnin për foshnjën. Fosnja u gjet në derën e shtëpisë që i përket një 52-vjeçareje, Janice Clish.

Clish dhe partneri i saj njoftuan policinë dhe foshnja u dërgua menjëherë në spital për ekzaminime mjekësore.

Varley shkoi vetë në stacionin e policisë.

Në gjykatë tha se kishte frikë se nëse burri do ta kuptonte, kjo do të çonte në prishjen e familjes.   
Previous Post Next Post