NASA pranon hapur se alienët ekzistojnë

 Shumica e njerëzve, mendojnë që NASA është thjeshtë një kompleks industrie ushtarake, por një lajm i ditëve të fundit shfaqi hapur pranimin e NASAS që "ekzistojnë tregues të jetës së alienëve", dhe kjo duket se është fillimi i asaj çfarë mund të zbulohet më tej.

NASA pranon hapur se alienët ekzistojnë
Shumë njerëz besojnë se çfarë thotë kryeshkencëtari i NASA-s, Ellenn Stofan: "Besoj se do kemi të dhëna të forta brenda një dekade se ekziston jetë përtej tokës...Mendoj se do kemi të dhëna përfundimtare brenda 20 apo 30 vjetësh."

Nuk do të zgjasë më shumë, nëse ne i hapim sytë.

Stofan deklaron: Jemi në kulmin e gjërave që njerëzit kanë hamendësuar për mijëra vjet. Do kuptojmë se ekziston jetë në trupa të tjerë, në sisteme të tjera diellore. Do kuptojmë nënkuptimet e kësaj, për jetën këtu në Tokë.

NASA dhe qeveria e SHBA-ve e di
Do kuptojmë që ky "sekret qeveritarë" është fshehur prej kohësh. Në përpjekte për të transformuar SHBA-të dhe të tjera shtete në oligarki intrigante, qeveritë hije kanë gënjyer për rrëmbimin prej alienëve, rrathët e korporatave jashtëplanetare, për qeniet dashamirëse që do bëjnë shumë për ne, derisa koshienca jonë kolektive të ngrihet, dhe shumë, shumë më shumë.

Midis të tjerëve, William Cooper, u mundua të zbulojë qëllimin e vërtetë të NASA-s, por u asgjësua. Ashtu si mijëra të tjerë, edhe vdekja e tij, nuk mund të shkojë kot.

Sekretet shkojnë thellë e më thellë
Do mësojmë që përveçse alienët kanë vizituar planetin tonë, gjithashtu edhe një sërë rracash janë ngatërruar me ADN-në tonë prej mijëra vjetësh. Ekzistonë rraca të lashta humanoidësh, më të lashta se 10 milion vjet.

Do mësojmë se një sulm i fundit kompjuterit mund të marrë miliona të dhëna nga qeveritë dhe korporatat. Janë zbuluar foto të pamohueshme të ufove.

Do mësojmë se nuk jemi të pashpresë, ashtu siç jemi programuar për të besuar. Në fakt, jemi një rracë e rrallë humanoidësh, që ka një nivel të pabesueshëm emocionesh dhe fuqie kreative. Do mësojmë se mendjet dhe emocionet tona mundet që, ose të shkaktojnë kaos në këtë planet, ose ta rikthejë këtë planet në një vend paqeje dhe bashkëpunimi, të kujdesjses së të tjerëve si të vetes sonë.

NASA po na thotë se ekzistenca e alienëve është një hile. Mos harroni ata që janë ekzekutuar dekada më parë në përpjekje për t'na provuar se alienët ekzistojnë.

Ja një zbulim i plotë nga William Cooper:


Previous Post Next Post