Kuvendi miraton Projektligjin për Sektorin e EnergjisëKuvendi i Shqipërisë ka miratuar disa projektligje që ishin në rendin  ditës në seancën e sotme plenare.

Kuvendi ka miratuar në parim projektligjin për energjinë elektrike me 67 vota pro, 19 vota kundër dhe 1 abstenim.

Opozita e ka kundërshtuar draftin, duke e cilësuar si anti-Kushtetues dhe duke shkaktuar debate në Kuvend.
Kuvendi miraton Projektligjin për Sektorin e Energjisë Kuvendi miraton Projektligjin për Sektorin e Energjisë Reviewed by Oculus News on 4/23/2015 06:52:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.