Dorëhiqet Zv/Ministri i Mbrojtjes, Dritan Hila

Ka dhënë dorëheqjen zvëndësministri i Mbrojtjes Dritan Hila.

Lajmi për dorëheqjen e Dritan Hilës është konfirmuar nga burime të Ministrisë së Mbrojtjes dhe është firmosur edhe nga Këshilli i Ministrave.

Mësohet se Hila e ka paraqitur dorëheqjen disa ditë më parë dhe mësohet se arsyet janë personale.

Hila me karrierën e një diplomati mban këtë post që nga krijimi i qeverisë.
Previous Post Next Post