10 gjërat që meshkujt pëlqejnë më shumë tek femrat

gjërat që Meshkujt pëlqejnë tek Femrat

Sigurisht që kur vjen puna tek pëlqimet dhe mospëlqimet gjërat bëhen pak si më te mistershme, pasi njerëzit përgjithësisht priren që t’i fshehin ndjenjat e vërteta, por një sondazh i bërë së fundi mbi 20,000 meshkuj ka zbuluar fakte interesante për sa i perket prirjeve të përgjithshme në atë se çfarë meshkujt pëlqejnë më shumë tek femrat.
Në vijim po radhisim rezultatet duke filluar nga më e rëndësishmja.

1.    Tërheqja seksuale (kimia)


2.    Buzëqeshja


3.    Mirësia


4.    Humori


5.    Trupi


6.    Sytë


7.    Inteligjenca


8.    Aftësia komunikuese


9.    Dhëmbët dhe buzët


10.  Flokët
Siç shihet nga rezultatet, tërheqja seksuale ose lidhja kimike (një kombinim i veçorive trupore dhe mënyrës së sjelljes) dhe buzëqeshja kryesojnë listën e gjërave që meshkujt pëlqejnë tek femrat, ndryshme nga sa mendohej, ose të paktën siç mendohet gjerësisht në Shqipëri, se meshkujt tërhiqen më shumë nga format e trupit të femrave.
/Oculus News
Previous Post Next Post