Takim zyrtarësh Shqipëri-Kosovë për heqjen e barrierave ekonomike

Rritja e volumit të shkëmbimeve mes Kosovës dhe Shqipërisë nëpërmjet eleminimit të barrierave ishte në qendër të takimit që organizoi ambasada shqiptare në Kosovë.

Sipas burimeve nga ambasada shqiptare në Kosovë, në takim merrte pjesë ambasadori shqiptar në Kosovë, Qemal Minxhozi si dhe përfaqësues të biznesit nga Kosova dhe Shqipëria, të cilët merren me eksport-import të një game të gjerë produktesh e mallrash. Në këtë takim ishin të pranishëm edhe zyrtarë të dy doganave.

Sipas ambasadës shqiptare në Kosovë, në këtë takim u bënë propozime konkrete në funksion të rritjes së volumit të shkëmbimeve mes Kosovës dhe Shqipërisë, nëpërmjet eleminimit të barrierave që mund ta cenojnë orocesin.
Previous Post Next Post