Nuk ishte Vladimir Putini në Serbi por sozia e tij, sipas mediave kroate


Vizita e presidentit rus në Beograd është komentuar gjerësisht nga mediat serbe, ato rajonale, por edhe ata europiane e botërore.

Ata që e kanë ngacmuar më së shumti Putinin për këtë vizitë kanë qenë kroatët.

Mediat në Kroaci kanë dalë në përfundimin se në Beograd nuk ishte Putini i vërtetë, por sozia e tij.

Sipas kroatëve, kopja e Putinit quhet Jurinj dhe e zëvendëson atë në takime më pak të rëndësishme.

Mediat në Kroaci pretendojnë se Putini i vërtetë është nisur nga 16 tetori në drejtim të Milanos..
Previous Post Next Post