Flamuri Kombëtarë i 6-ti më i pëlqyer në botë

Sulmohet me gurë ndërtesa e ambasadës shqiptare ne Podgorice. Ngjarja është shënuar rreth 10:30, ku persona të paidentifikuar kanë gjuajtur me gurë në ambasadën shqiptare duke thyer xhamat por nuk ka njoftim për ndonjë të lënduar.

Sipas informatave te konfirmuara ne rruge zyrtare, agresoret kane arritur te futen edhe ne oborrin e ambasades se Shqiperise, por nuk kane bere deme te tjera.


Flamuri kombëtar Shqiptar është Flamuri i gjashtë më i pëlqyer në botë për nga bukuria që ka.

Web rachelbrandon me seli ne Londër ka mbledhur për 6 muaj pëlqimet e njerëzve në shtetet e ndryshme të botës rreth preferencave të tyre për dukjet e flamujve të shteteve, shkruan Illyria.

Nga rezultatet, ka dalë se Flamuri më i pëlqyer i botës është ai i Britanisë së Madhe.

Pas tij, vjen Flamuri i Arabisë Saudite, më tejFlamuri i Kirgistanit dhe i Zvicrës, i Ugandës dhe i Shqipërisë.

Lidhur me flamurin Shqiptar, në këtë web thuhet se në të tregohet tradita, besimi, guximi dhe krenaria me thjeshtësi.

Në përshkrim, thuhet edhe se Flamuri Shqiptar është një flamur ballkanas, i betejës dhe i luftrave..
Previous Post Next Post