Serbia mund të legalizojë MARIJUANËN


Marijuana mund të legalizohet në Serbi. Ministri i Shëndetësisë së Serbisë, Zlatibor Loncar do hapë një diskutim për ndryshimin e legjislacionit në lidhje me përdorimin e marijuanës si medikament, raporton "Blic".

Sipas kësaj gazete, doktorët në Serbi bien dakord që marijuana mund të legalizohet, por vetëm për doza të vogla dhe për qëllime mjekësore.


"Nuk mund t'i kurojë, por mund të zhvilloi cilësinë e jetës së tyre, t'i lartësojë në aspektin e gjendjens shpirtërore, t'u rrisë oreksin," tha në një intervistë dr. Vladimir Kovcin.
Previous Post Next Post