Çmimet e biletave për Shqipëri-Danimarkë për Euro 2016


Ndeshja Shqiperi-Portugali

Federata Shqiptarë e Futbollit nëpërmjet një njoftimi ka bërë te ditur të hënën për gjithë sportedashesit çmimet e biletave për ndeshjen Shqipëri–Danimarkë, për eleminatoret e Euro 2016, që do të luhet më 11 tetor 2014, ora 20.45, në stadiumin e ri “Elbasan Arena”. Shitjet do të fillojnë në datën 5 tetor dhe do të ketë pika shitjeje në Elbasan dhe në Tiranë.

Tribuna A2 + A3
      10,000 lekë
Tribuna B3
      10,000 lekë
Tribuna B2 + B4
        8,000 lekë
Tribuna A1 + A4
        8,000 lekë
Tribuna B1 + B5
        6,000 lekë
Tribuna E
        3,000 lekë
Tribuna D + F
        2,000 lekë
Tribuna
G1 + G3 + C1 + C3
        1,500 lekë
Tribuna G2 + C2
        1,000 lekë
.
Previous Post Next Post