(Video) Maradona i dehur përpara gazetarëve, akuzon ish të dashurën (VIDEO)

Një video e cila tashmë po bën xhiron e botës, tregon Maradonën të dehur, ndërsa akuzon ish të dashurën para gazetarëve.
Diego Maradona dhe e Fejuara

Këta të fundit qëndruan jashtë restorantit, derisa legjenda e futbollit botëror doli rreth orës 03:00. Dhe nga video në fjalë duket qartë se Maradona ishte i dehur dhe se kishte vështirësi në të folur, duke bërë pauza të gjata.

Rreth një muaj më parë, Maradona kishte akuzuar Rocio Olivian për vjedhje të disa objekteve me vlerë.

Duke qëndruar në të njëjtën linjë, ai e akuzon Olivian edhe për një incident në shtëpinë e prindërve të tij.

Sipas legjendës së futbollit, ai tashmë ka humbur të gjitha kujtimet e mamasë së tij.- Oculus News
Previous Post Next Post