Jolie dhe Pitt sërish së bashku në filmin e ri "By the Sea"


as.jpg
U dashuruan me të vërtetë me njëri-tjetrin 9 vite më parë në filmin Mr. and Mrs. Smith", kanë gjashtë fëmijë.
Pas 9 vitesh do deputojnë sërish në filmin e ri dramatik "By the sea", ku çifti kontribuon edhe si producent.
Nuk dihet se ç'do sjellë në jetën reale të tyre ky film i ri...mbase më shumë fëmijë.
Jolie dhe Pitt sërish së bashku në filmin e ri "By the Sea" Jolie dhe Pitt sërish së bashku në filmin e ri "By the Sea" Reviewed by Tiranasoculus on 7/22/2014 10:48:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.