Ja si do transformohet sheshi "Nënë Tereza" në Tiranë

aaa.jpg
Me rastin e vizitës së PapaFrançeskut në Shqipëri, më datë 21 shtator, sheshi “Nene Tereza” në Tiranë, do t’i nënshtrohet një restaurimi tërësor. Anëtarët e Këshillit Bashkiak kanë miratuar projektvendimin për rikualifikimin e sheshit “Nënë Tereza” si dhe shpalljen qytetar nderi të PapaFranceskut. Këshilli bashkiak i Tiranës miratoi fondin prej 33 milionë lekësh për ndërhyrje emergjente në sheshin “NënëTereza”.


“Ky investim po realizohet në kushtet e një nevoje ekstreme, si rezultat i rëndësisë së këtij evenimenti, ndikimit social dhe kulturor që ka kjo vizitë për komunitetin e qytetit të Tiranës dhe më gjerë, si dhe afatit të venë në dispozicion deri në vizitën e Papa Françeskut”, thuhet në vendimin e bashkisë së Tiranës.

Shpeshherë është folur për heqjen e tij, por tanimë duket se jetës së tij i erdhi fundi. Shatërvani do të hiqet dhe vendi do të mbulohet, duke krijuar një shesh të hapur për meshën.
Ja si do transformohet sheshi "Nënë Tereza" në Tiranë Ja si do transformohet sheshi "Nënë Tereza" në Tiranë Reviewed by Tiranasoculus on 7/24/2014 01:30:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.