SHBA dënon ashpër sulmet me eksploziv në Tiranë përmes ambasadës së saj

“Ambasada e SHBA dënon me forcë përdorimin e eksplozivëve në sulme të veçuara sot në Tiranë. Përdorimi i dhunës si mjet kanosjeje dhe trysnie është një akt burracak që minon demokracinë dhe nuk ka vend në Shqipërinë e sotme. Ambasada e SHBA është krenare të vazhdojë mbështetjen e saj afatgjatë për Ministrinë e Brendshme, Policinë dhe të tjera shërbime të sigurisë të Shqipërisë në luftën kundër krimit të organizuar, trafikut të narkotikëve dhe korrupsionit”,- thuhet në reagimin e Ambasadës Amerikane.

SHBA dënon ashpër sulmet me eksploziv në Tiranë përmes ambasadës së saj SHBA dënon ashpër sulmet me eksploziv në Tiranë përmes ambasadës së saj Reviewed by Oculus News on 2/10/2015 07:51:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.