(video) iPhone-ët zhyten në ujë dhe hidhen nga një metër: iPhone 6 më i fortë se 6 Plus


Është vërtetuar përmes një testi rigoroz nga "Square Trade" që iPhone i Apple është më i qëndrueshëm se iPhone 6.

Duke qenë më i rëndë se iPhone 6 që peshon 129 g, iPhone Plus (me peshë 172 g), rrëshqet më shumë në sipërfaqet plastike dhe të drunjta, duke e bërë atë më që qëndrueshëm ndaj dëmtimeve kur bie nga tavolina.

Pasi u zhytën në ujë për 10 sekonda ndërsa ishin duke luajtur muzikë në video, të dy iPhone-ët pushuan, por filluan sërish pas disa minutash. Nuk shfaqën dëmtime të mëtejshme.

iPhone 6 pësoi disa gërvishtje pasi u hodh 6 herë nga një lartësi rreth një metër. "Performanca më e mirë e një telefoni," deklaroi kompania.

Nga ana tjetër, ekrani i iPhone Plus nuk u dëmtua, por kapaku u nda në dysh dhe u hap, dhe audio pushojë së funksionuari pas një gjysmë ore.

 Kërkimet e kompanisë deklarojnë që rreth 7 përqind e ekraneve të iPhonave në Britaninë e Madhe janë të dëmtuara.

Kosto për riparimeve të celularëve në Britani gjatë viteve të fundit arriti në rerth 78 pound për kokë (5 miliardë pound në total..
(video) iPhone-ët zhyten në ujë dhe hidhen nga një metër: iPhone 6 më i fortë se 6 Plus (video) iPhone-ët zhyten në ujë dhe hidhen nga një metër: iPhone 6 më i fortë se 6 Plus Reviewed by Oculus News on 9/22/2014 02:30:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.