Loading...

Ja cilat rrugë bllokohen nesër nga protesta e PD

Ja cilat rrugë bllokohen nesër nga protesta e PD
 Policia e Tiranës ka bërë një plan të dedikuar masash për protestën e Partisë Demokratike, e cila do të organizohet nesër në orën 10.00 përpara parlamentit.

Duke filluar që nga ora 01.00 e mëngjesit e deri në përfundim të tubimit, është vendosur të bllokohet qarkullimi i automjeteve dhe parkimi në disa zona të Tiranës.

Kështu janë te pakalueshme te hënën rruga “Xhorxh Bush”, rruga “Abdi Toptani” pranë drejtorisë së burgjeve si dhe zona pranë ish-selisë se Partisë Demokratike. Në këto segmente rrugore, nuk do të lejohet kalimi i automjeteve nga ora 8:00 e mëngjesit e deri në përfundim të protestës.
Ja cilat rrugë bllokohen nesër nga protesta e PD Ja cilat rrugë bllokohen nesër nga protesta e PD Reviewed by Marion Mardodaj on 12/20/2015 08:10:00 PM Rating: 5
Loading...
Powered by Blogger.