Loading...

Ilir Meta kërkon ndryshime në Qeveri

Ilir Meta kërkon ndryshime në Qeveri
 Kryeparlamentari Ilir Meta ka dhënë një deklaratë lidhur me faktin se a duhen në këtë moment ndryshime në qeveri.
Meta theksoi se që ti jepenimpulse të reja qeveërisjes,duhen ndryshime.

Sipas tij, politika duhet të rinovohet me figura të reja, por se nënvizoi se këto ndryshime të mundshme janë në dorë të kryeministrit Rama.

“Ne gjithmonë kemi kërkuar dhe kërkojmë impulse të reja nëqeveri. Sa për ndryshimet, ata i bën vetëm kryeministri, që është Edi Rama”, tha Meta përpara gazetarëve.

Ilir Meta kishte theksuar më herët se parlamenti duhet ‘kriminalizuar dhe se duhet bërë reforma në drejtësi.
Ilir Meta kërkon ndryshime në Qeveri Ilir Meta kërkon ndryshime në Qeveri Reviewed by Marion Mardodaj on 10/05/2015 09:38:00 PM Rating: 5
Loading...
Powered by Blogger.