Loading...

Daily Mail: Çifutët prapa ISIS

"Daily Mail": Agjenturat Izraelite prapa ISIS
 “AlJazeera” nëpërmjet gazetes Britanike ”Daily Mail” publikoi lajmin se Instituti Mediatik Amerikan ka arritur të aksesojë një kopje të një dokumenti sekret i cili vërteton se pas shtetit Islamik të Shamit dhe Irakut (ISIS) qëndrojnë agjenturat izraelite. Sipas këtij dokumenti sekret i përbërë prej 32 faqesh shteti islamik tashmë do hyjë në fazën e vet përfundimtare (të gjashtë) atë të shpalljes luftë të hapur.

Ndërkohë ish-drejtori i shërbimit inteligjent ushtarak Amerikan gjenerali Majkell Wlayn e konfirmon dokumentin. Pasi raporti sekret flet gjatë e gjërë mbi zanafillën e shtetit Islamik ai po ashtu lajmëron se rekrutimet e ardhshme dhe fushbeteja do të jenë në Pakistan dhe Afganistan.

Vetëm tani mund ti kuptojmë plotësisht komentet e Angela Merkel dhe presidentit të Francës, Holande kur thonë se ISIS godet Islamin. Kjo pasi mesa duket ISIS është një makinacion i cili qenka krijuar për të deformuar dhe gjymtuar imazhin e fesë./javanews/

Daily Mail: Çifutët prapa ISIS Daily Mail: Çifutët prapa ISIS Reviewed by Marion Mardodaj on 10/08/2015 08:27:00 AM Rating: 5
Loading...
Powered by Blogger.