Loading...

Jep dorëheqjen Presidenti bullgar

ep dorëheqje kryeministri i Bullgarisë
Kryeministri i Bullgarisë, Plamen Oresharski, ka dorëzuar dorëheqjen e kabinetit të tij.
Zyra për shtyp e Parlamentit të Bullgarisë ka konfirmuar se ka marrë letrën e dorëheqjes.

Parlamenti pritet ta miratojë atë të enjten.
Qeveria e Oresharskit është e dyta që shpërbëhet në 18 muaj.
Ajo është përballur me disa probleme, përfshirë protestat kundër korrupsionit, përmbytjet vdekjeprurëse dhe një krizë bankare.
Jep dorëheqjen Presidenti bullgar Jep dorëheqjen Presidenti bullgar Reviewed by Oculusnews Albania on 7/24/2014 12:45:00 PM Rating: 5
Loading...
Powered by Blogger.